VEILIG EN VERTROUWD UW SALARISADMINISTRATIE UITBESTEDEN
0165-743 009

Premiekortingen en loondispensatie regelingen voor werkgevers.

Wanneer komt u als werkgever in aanmerking voor een premiekorting? En wat zijn de regelingen en voorwaarden wat betreft (het aanvragen van) loondispensatie? Select geeft werkgevers duidelijkheid.

Als adviseur op gebied van loon en salaris, adviseren wij werkgevers uiteraard ook omtrent het aanvragen van premiekortingen, loondispensatie en bijbehorende regelingen.

Regelingen en voorwaarden premiekortingen en loondispensatie
In beide situaties betreffen de regelingen een tegemoetkoming aan de werkgever in de loonkosten van een oudere medewerker en/of een medewerker met een arbeidshandicap en een verminderde arbeidsproductiviteit.

In geval van loondispensatie: de werkgever krijgt toestemming van de UWV om de werknemer te belonen naar de loonwaarde. Dit is van toepassing indien de loonwaarde onder het wettelijk minimumloon ligt. Daarnaast ontvangt de Wajong-er een aanvullende uitkering.

In geval van premiekorting: de werknemer ontvangt het volledige CAO-loon of ten minste het wettelijk minimumloon. De werkgever ontvangt middels de loonaangifte een compensatie (premiekorting) op de sociale lasten.

Advies of hulp nodig bij premiekortingen of loondispensatie bij uw medewerker(s)?
Mogen we u of uw onderneming ook adviseren over premiekorting, loondispensatie of het werkelijk aanvragen van deze regelingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:
Telefoon: 0165 – 743 009
E-mail: info@selectsalarisadviseurs.nl

Meer informatie of gratis adviesgesprek aanvragen?

Naam
Telefoon
Email
Website (optioneel)

Direct contact met onze adviseurs?

Bel 0165-743009
E-mail info@selectsalarisadviseurs.nl

Waarom kiest u voor Select:

• Persoonlijke karakter en benadering
• De beste prijs-kwaliteit verhouding
• Landelijk actief in meerdere sectoren
• Professioneel en transparant