VEILIG EN VERTROUWD UW SALARISADMINISTRATIE UITBESTEDEN
0165-743 009

Hoe het begon: de start van Select Salarisadviseurs

19-09-2016 | blogs van SELECT Salarisadviseurs

Inmiddels bestaat Select Salarisadviseurs 4 jaar en beginnen we een gevestigde naam te worden binnen de accountancy- en MKB-branche in West-Brabant. Daar zijn we trots op! Maar hoe begon het eigenlijk?

Mede-oprichter van Select Salarisadviseurs is Pascal Heijnen.
In november 2011 werkte Pascal al voor zichzelf. Hij deed interim opdrachten bij accountantskantoren om het salarispakket “Loket” te implementeren. Dit was reuze-interessant, maar betekende ook vaak en ver reizen. Om een betere balans te krijgen tussen werk en privé, is hij met een compagnon gestart met een tweede bedrijf: Select Salarisadviseurs.

Select Salarisadviseurs was van begin af aan meteen voorzien van een groot aantal klanten, waaronder enkele accountantskantoren. Hierdoor is Pascal zich volledig op Select Salarisadviseurs gaan richten en heeft de interim opdrachten afgebouwd.

blog1-de-start-van-select

 

In het jaar 2014 is de huidige compagnon Herwin Braat parttime bij Select Salarisadviseurs komen werken. Omdat Select Salarisadviseurs bleef groeien, heeft Herwin besloten op 1 januari 2015 voltijds toe te streden als vennoot bij Select Salarisadviseurs.

Maar ook voor 2 personen bleek er meer dan genoeg werk te liggen. Inmiddels telt “Select” naast Pascal en Herwin, nog 2 salarisadviseurs: Andrew en Nikky. Daarnaast worden zij ondersteund door een vaste groep externen op diverse vakgebieden: HRM, juridisch en management ondersteuning.

Select Salarisadviseurs houdt zich vooral bezig met salarisverwerking van bedrijven en klantenportefeuilles van accountantskantoren. Daarnaast adviseren wij bedrijven op het gebied van HRM en arbeidsrecht.

Select staat voor: makkelijk benaderbaar, flexibel, servicegericht, proactief waarbij de klant altijd centraal staat. Ons belangrijkste doel is om onze klanten tevreden te houden en dezelfde service te kunnen aanbieden. Wij hopen tevens in de komende jaren dezelfde autonome groei te realiseren.

1 Comments

  1. Pingback: writeessay

Bel me terug

Naam
Telefoon
Bedrijfsnaam (optioneel)

[recaptcha size:compact]