VEILIG EN VERTROUWD UW SALARISADMINISTRATIE UITBESTEDEN
0165-743 009

Voorstelronde: Andrew Randewijk

10-10-2016 | blogs van SELECT Salarisadviseurs

Mijn naam is Andrew Randewijk, woonachtig in Ede en getrouwd met Laura. Na 2,5 jaar bij de ABN AMRO te hebben gewerkt ben ik in 2012 gaan werken bij een middelgroot accountantskantoor. In die periode heb ik mijn Praktijk diploma Loonadministratie (PDL) behaald. Op dit moment ben ik bezig met de studie Vakopleiding Payroll Services (VPS).

Na 4,5 jaar te hebben gewerkt bij een middelgroot accountantskantoor, was ik op zoek naar een andere uitdaging en ben ik per 1 juni 2016 begonnen bij Select Salarisadviseurs.

Het mooie aan Select Salarisadviseurs vind ik dat het een klein bedrijf is met een grote blik op advisering en klantvriendelijkheid. Ook streeft Select Salarisadviseurs ernaar om het optimale uit Loket te halen en op die manier de klant zo goed mogelijk en optimaal te bedienen.

andrew

 

De verantwoordelijkheid en vrijheid in mijn werk ervaar ik als erg prettig en de samenwerking met Pascal, Herwin en Nicky is ook heel prettig. Het is fijn om onderdeel te mogen zijn van dit team en voor Select Salarisadviseurs te mogen werken.

Omdat ik woonachtig ben in Ede, heb ik het voorrecht om mijn werkzaamheden op de dinsdag en donderdag vanuit huis te doen. Het mooie aan het salarispakket Loket waar wij als Select Salarisadviseurs mee werken, is dat je overal kan inloggen en altijd kan beschikken over je gegevens.

Zo is het bijvoorbeeld heel gemakkelijk om op locatie een verloning te doen en de klant op dat moment te laten zien wat de kosten zijn en hoe hij de gegevens uit Loket kan halen.

Select Salarisadviseurs is nu vooral bekend in Brabant, maar mijn uitdaging is om Select Salarisadviseurs ook in Gelderland op de kaart te zetten!

Comments are closed.

Bel me terug

Naam
Telefoon
Bedrijfsnaam (optioneel)

[recaptcha size:compact]