VEILIG EN VERTROUWD UW SALARISADMINISTRATIE UITBESTEDEN
0165-743 009

Voorstelronde: Herwin Braat, mede eigenaar

03-10-2016 | blogs van SELECT Salarisadviseurs

Vandaag stelt zicht voor: Herwin Braat, mede eigenaar van Select Salarisadviseurs.

Ik ben 46 jaar en een geboren Rucphenaar. Vanaf 1998 woon ik samen met mijn vrouw Lia en dochter Femke in Etten-Leur. We wonen bij onze manege annex stoeterij “De Bollenhoeve”. Hier bedrijven we met heel ons gezin onze grote hobby: het fokken van paarden en het geven van manegelessen. Mijn meeste vrije tijd wordt dus opgeslokt door de paarden.

voorstellen-herwin-braat-select-salarisadviseurs

 

Na de HAVO opleiding behaald te hebben ben ik naar de MEAO gegaan, richting financiële dienstverlening. De keuze voor de financiële sector heb ik vooral gemaakt omdat mijn vader ook in deze sector werkzaam was.  Daarnaast had hij een eigen administratiekantoor en deze heeft hij tot aan zijn overlijden in 2010 met volle overtuiging gerund. Hij was super betrokken met zijn klanten en dat is een aspect wat ik altijd heb  meegenomen in mijn werkzaamheden.

Na mijn MEAO opleiding heb ik tot mijn militaire dienstplicht een baan gehad bij een bakkerij. Na een jaar in Duitsland in het leger te hebben gezeten ben ik na mijn dienstplicht gestart bij een metaalbedrijf. Hier heb ik in eerste instantie de volledige financiële administratie begeleid tot aan de definitieve accountantsverklaring. Na een paar jaar groeide dit bedrijf zo dat ik me ben gaan specialiseren in het doen van de personeels-/salarisadministratie. Dit was dus de eerste kennismaking met hetgeen ik tot heden al meer dan 20 jaar heb gedaan.

Dankzij mijn zwager ben ik in 1997 bij ABAB terecht gekomen op de afdeling salarisadministratie. Medio mei van dat jaar ben ik gestart en mijn huidige compagnon Pascal kwam in augustus op dezelfde afdeling gaan werken! In de 10 jaar dat ik bij ABAB werkzaam ben geweest heb ik alle kansen gehad om me te ontwikkelen van salarisadministrateur tot beloningsadviseur.

In 2007  kreeg ik de kans om een nieuwe uitdaging aan te gaan als teamleider salarisadministratie bij de SHL-groep, een bedrijf in de eerstelijnsgezondheidszorg. Deze heb ik met beide handen aangegrepen. Hier kreeg ik de volledige verantwoordelijkheid over de afdeling salarisadministratie. Een bedrijf met op dat moment een 450 tal werknemers. Hier heb ik een mooie organisatie weg mogen zetten en tot aan mijn uitdiensttreding in januari 2015 met veel plezier gewerkt.

Omdat ik met Pascal altijd contact ben blijven houden heeft hij me in 2013 benaderd en vroeg hij me of ik eens na wilde denken om hem te ondersteunen in zijn jonge bedrijf.  Ik kende Pascal al vanaf 1997 en wist hoe hij in zijn werk was. Vandaar dat de keuze niet moeilijk was om in eerste instantie gedeeltelijk hem te ondersteunen en per 2015 volledig met hem het bedrijf Select Salarisadviseurs te runnen.

Inmiddels zijn we bijna 2 jaar verder en ik ben trots op wat we weggezet hebben met ons team. Select is, net als het bedrijf van mijn vader, een onderneming met hart voor zijn klanten en werknemers!

Comments are closed.

Bel me terug

Naam
Telefoon
Bedrijfsnaam (optioneel)

[recaptcha size:compact]