VEILIG EN VERTROUWD UW SALARISADMINISTRATIE UITBESTEDEN
0165-743 009

Voorstelronde: Marcella Hellemons, office manager

31-10-2016 | blogs van SELECT Salarisadviseurs

Office manager, secretaresse, management assistant … als het beestje maar een naam heeft. Uiteindelijk gaat het bij management ondersteuning erom dat zij ervoor zorgt dat alles intern op rolletjes loopt, zodat collega’s zich bezig kunnen houden met hun eigen werk, en niet met allerlei randzaken. Bij Select Salarisadviseurs hadden ze dit ook snel in de gaten. Er moest iemand komen die de interne organisatie zo efficiënt mogelijk zou inregelen en dat werd ik!

marcella-officemanager 

Ik begon mijn werkzame carrière als secretaresse bij ABAB Accountants. Als u de vorige blogs gelezen heeft, komt deze naam u wellicht bekend voor, want Pascal en Herwin waren 20 jaar geleden al mijn collega’s. Na ABAB heb ik nog diverse secretariële functies verricht binnen voornamelijk de zakelijke / financiële dienstverlening. In 2011 heb ik de stap gemaakt naar zelfstandig ondernemerschap en startte ik met Let Me. De naam Let Me is niet zomaar gekozen. Het staat voor: hou jij je lekker bezig met waar jij goed in bent, dan regel ik de rest wel, Let Me. De kracht van Let Me is om de interne organisatie zo in te richten dat volledige secretariële ondersteuning (nog) niet nodig is en dat er gestructureerd gewerkt wordt in de gehele organisatie. Tijdens een van mijn opdrachten kwam ik weer in contact met Pascal en Herwin en sinds 2014 werk ik voor Select Salarisadviseurs . Ik hou me bezig met zaken als huisvesting, facturering, debiteurenbeheer, social media, mailings, maar bij drukte ook met het verwerken van de loonmutaties. Ookal ben ik een externe partij, de mensen die bij Select werken, zijn wel écht mijn collega’s.

Naast mijn werk, hou ik gelukkig ook nog tijd over voor mijn gezin (man, 2 tienerdochters en sinds kort een puppy). Ontspanning haal ik uit sporten en dan met name tennissen (iets te fanatiek op de baan…) en hardlopen. Maar ik kan ook heel goed stilzitten, bij voorkeur met vrienden in een horecagelegenheid.

Al met al een druk, maar gelukkig bestaan!

Comments are closed.

Bel me terug

Naam
Telefoon
Bedrijfsnaam (optioneel)

[recaptcha size:compact]