VEILIG EN VERTROUWD UW SALARISADMINISTRATIE UITBESTEDEN
0165-743 009

Voorstelronde: Nikky Kuipers

17-10-2016 | blogs van SELECT Salarisadviseurs

Ik ben Nikky Kuipers, 22 jaar oud en ik kom uit Bergen op Zoom. Inmiddels woon ik met mijn vriend Perry en ons hondje Kenji samen in Roosendaal. Sinds juli 2016 werk ik als Junior Salarisadministrateur bij Select Salarisadviseurs. Hiervoor heb ik de opleiding MBO niveau 4 Bedrijfs- en Salarisadministratie gedaan. Deze opleiding volgde ik in Dordrecht op het DaVinci College. Mijn stage voor deze opleiding heb ik gelopen bij Select Salarisadviseurs.

nikky-salarisadviseur

 

De stageplek was voor mij niet nieuw. Voordat ik met mijn opleiding Bedrijfs- en Salarisadministratie begon, heb ik namelijk de opleiding MBO Management Paardensport gevolgd in Deurne. Tijdens deze opleiding heb ik óók stage gelopen bij Herwin (en zijn vrouw Lia). Maar dan op de Bollenhoeve. Herwin en ik hebben toen een keer gesproken over wat ik na deze opleiding wilde gaan doen. Ik gaf aan verder te willen leren, maar dan in de administratieve richting. Herwin was net gestart met Select Salarisadviseurs, en raadde me aan om mezelf te verdiepen in de salarisadministratie. Dit bleek een goed advies!

Ik werk graag bij Select. Naast de fijne samenwerking met de heren, geeft het voor mij ook de mogelijkheid om veel te leren en door te groeien in dit vakgebied. Een groot bijkomend voordeel is dat mijn paard Elita (gefokt door Herwin) onder ons kantoor op stal staat. Dat geeft mij de mogelijkheid om hobby en werk perfect te combineren.

Comments are closed.

Bel me terug

Naam
Telefoon
Bedrijfsnaam (optioneel)

[recaptcha size:compact]