VEILIG EN VERTROUWD UW SALARISADMINISTRATIE UITBESTEDEN
0165-743 009

Voorstelronde: Pascal Heijnen, eigenaar van Select Salarisadviseurs

26-09-2016 | blogs van SELECT Salarisadviseurs

Bij Select Salarisadviseurs vinden wij het belangrijk dat u ons ook kent. Vandaar dat wij wekelijks een van onze collega’s aan u voorstellen. Pascal, oprichter en eigenaar van Select Salarisadviseurs, bijt het spits af.

Mijn naam is Pascal Heijnen en ik ben samen met Herwin Braat eigenaar van Select Salarisadviseurs. Ik ben 42 jaar en woon vanaf het jaar 1997 samen met Brigitte in Roosendaal. In het jaar 2000 is onze prachtdochter Sophie geboren. Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden, gezelligheid is voor mij pure ontspanning. Daarnaast is sport een rode draad in mijn leven, om het zelf uit te oefenen, maar zeker ook om het te volgen op televisie of in het stadion.

blog2-pascalbrigittesophie
Na de HAVE en het VWO wilde ik sporteconomie gaan studeren. Door loting werd ik echter niet op deze school aangenomen en ben ik uiteindelijk naar de HEAO in Vlissingen gegaan om bedrijfseconomie te gaan studeren.

In mijn 3e jaar liep ik stage bij een middelgroot accountantskantoor (ABAB) om het vak accountancy te leren. Ik kwam er al snel achter dat hier mijn toekomst niet zou liggen.

Na mijn studie werd ik door hetzelfde accountantskantoor gebeld met de vraag of ik op de afdeling “salarisdiensten” wilde gaan werken. Omdat dit vak niet op school werd gegeven was dit onderdeel voor mij totaal onbekend. Na een aantal gesprekken met mensen van ABAB ben ik toch enthousiast geraakt en heb ik besloten om bij ABAB te gaan werken. Al snel kwam ik erachter dat ik dit vak toch wel heel erg leuk vond.

Bij ABAB heb ik ook Herwin –mijn huidige compagnon- leren kennen.

In het eerste jaar heb ik dit dienstverband gecombineerd met mijn bestaan als profvoetballer. In totaal ben ik drie jaren profvoetballer bij RBC Roosendaal geweest.

Bij ABAB ben ik na de nodige opleidingen in 13 jaar doorgegroeid van junior loonadministrateur tot beloningsadviseur.

Daarna kreeg ik de kans om bij een groot uitzendorganisatie Hoofd Verkoop, Relatiebeheer en Marketing te worden. Deze uitgelezen kans heb ik uiteraard aangegrepen.

In november 2011 heb ik de stap genomen om voor mezelf te gaan beginnen. Ik kreeg al snel een aantal interim opdrachten bij accountantskantoren om het salarispakket “Loket” te implementeren. In totaal heb ik twee jaar lang non-stop interim opdrachten uitgevoerd bij middelgrote en grote accountantskantoren.

In de tussentijd ben ik een tweede bedrijf begonnen. Zo is Select Salarisadviseurs ontstaan.

Comments are closed.

Bel me terug

Naam
Telefoon
Bedrijfsnaam (optioneel)

[recaptcha size:compact]