VEILIG EN VERTROUWD UW SALARISADMINISTRATIE UITBESTEDEN
0165-743 009

Voorstelronde: Peter van Alten, juridisch adviseur

24-10-2016 | blogs van SELECT Salarisadviseurs

Mijn naam is Peter van Alten, oorspronkelijk uit Zeeland, maar nu alweer een paar jaar woonachtig in Rotterdam. Ik ben in 1996 – na mijn studie Rechten – als juridisch adviseur begonnen bij een accountantskantoor. Ik richtte me toen al op het arbeidsrecht, naast het ondernemingsrecht. Bij dat accountantskantoor heb ik in die periode Herwin Braat en Pascal Heijnen leren kennen.

Vanaf 2007 ben ik als zelfstandig gevestigd jurist verder gegaan vanuit Tholen en inmiddels ook vanuit Rotterdam. Ik richt me sinds lange tijd hoofdzakelijk op het arbeidsrecht, zoals het opstellen en beoordelen van allerlei contracten, maar ook op advisering over re-integratie, cao-vragen, loongeschillen en concurrentiebedingen. Tevens voer ik ontslagprocedures bij conflicten of reorganisaties bij Rechtbank of UWV.

petervanalten

Ik werk sinds medio 2016 weer samen met Herwin en Pascal. Het voelde meteen vertrouwd. We voelen elkaar ook goed aan en hebben dezelfde instelling en gedachten over dienstverlening en kwaliteit. Dat werkt heel prettig.

Als ik Select mag omschrijven, komen er twee woorden naar voren. Deskundigheid en No Nonsense. Dat past naar mijn idee echt heel goed bij Select.

Pascal en Herwin hebben inmiddels ook een hecht team gevormd met Nicky, Andrew en Marcella. Met het uitgebreide softwarepakket van Select zijn we samen in staat om interessante producten te ontwikkelen.

Ik vind het uitdagend en leuk om het team te ondersteunen met mijn kennis en ervaring op het gebied van het arbeidsrecht.

Tot binnenkort?

Comments are closed.

Bel me terug

Naam
Telefoon
Bedrijfsnaam (optioneel)

[recaptcha size:compact]