"Professioneel, efficiënt, snel en dicht naast je staan zijn toch de zaken die je je wenst als klant, en dat hebben we bij Select Salarisadviseurs absoluut gevonden."

Peter Fluiter, Pandor

Vanuit ons netwerk zijn we in 2017 in contact gekomen met Select. Door de sterke groei van onze jeugdzorgorganisatie Pandor waren we sterk op zoek naar professionele ontzorging op met name bedrijfsmatig vlak. Select heeft ons zeer vakkundig op weg geholpen om de personeelsadministratie en verloning in alle compleetheid te organiseren. De medewerkers van Select zijn goed op de hoogte van alles wat er op personeelsvlak komt kijken en zijn nooit te beroerd om je met raad en daad bij te staan.
Ze besteden ook aandacht aan nieuwe wet- en regelgeving en kunnen je in contact brengen met netwerkpartners waar je als bedrijf echt wat aan hebt.

We hebben met hun de inrichting van ons personeelsbestand zo gemaakt dat we van beide kanten steeds het inzicht en overzicht hebben in hetgeen we voor ogen hebben. Er wordt secuur gewerkt en als er wat opgemerkt wordt trekken ze aan de bel zodat we gezamenlijk kunnen kijken wat de beste oplossing is.

Binnen Pandor vinden we dat er vanuit Select maatwerk wordt geleverd. Het ondersteunende programma “Loket” wat door hen wordt gebruikt is daarvoor een perfecte tool. Gegevens zijn makkelijk op te zoeken en te verwerken. Het geeft de mogelijkheid om het personele bestand optimaal te beheersen en sturingsinformatie te genereren en de betalingen te doen.
Voor de medewerkers is het digitaal verkrijgen van hun salarisstrook en het aanvragen en bijhouden van hun vakantiedagen via loket op eenvoudige wijze te doen.

Professioneel, efficiënt, snel en dicht naast je staan zijn toch de zaken die je je wenst als klant, en dat hebben we bij Select Salarisadviseurs absoluut gevonden!!

Vragen? Wij helpen u graag verder

Wij werken voor zowel individuele ondernemers als voor administratie- en accountantskantoren. Met name in de regio (West-)Brabant  hebben wij onze naam reeds gevestigd als partner op het gebied van salaris- en loonverwerking.

0165 - 743 009 info@selectsalarisadviseurs.nl