VEILIG EN VERTROUWD UW SALARISADMINISTRATIE UITBESTEDEN
0165-743 009

Wij werken onder andere voor de volgende bedrijven

Peter Fluiter

Pandor

“Vanuit ons netwerk zijn we in 2017 in contact gekomen met Select. Door de sterke groei van onze jeugdzorgorganisatie Pandor waren we sterk op zoek naar professionele ontzorging op met name bedrijfsmatig vlak. Select heeft ons zeer vakkundig op weg geholpen om de personeelsadministratie en verloning in alle compleetheid te organiseren. De medewerkers van Select zijn goed op de hoogte van alles wat er op personeelsvlak komt kijken en zijn nooit te beroerd om je met raad en daad bij te staan.
Ze besteden ook aandacht aan nieuwe wet- en regelgeving en kunnen je in contact brengen met netwerkpartners waar je als bedrijf echt wat aan hebt.

We hebben met hun de inrichting van ons personeelsbestand zo gemaakt dat we van beide kanten steeds het inzicht en overzicht hebben in hetgeen we voor ogen hebben. Er wordt secuur gewerkt en als er wat opgemerkt wordt trekken ze aan de bel zodat we gezamenlijk kunnen kijken wat de beste oplossing is.

Binnen Pandor vinden we dat er vanuit Select maatwerk wordt geleverd. Het ondersteunende programma “Loket” wat door hen wordt gebruikt is daarvoor een perfecte tool. Gegevens zijn makkelijk op te zoeken en te verwerken. Het geeft de mogelijkheid om het personele bestand optimaal te beheersen en sturingsinformatie te genereren en de betalingen te doen.
Voor de medewerkers is het digitaal verkrijgen van hun salarisstrook en het aanvragen en bijhouden van hun vakantiedagen via loket op eenvoudige wijze te doen.

Professioneel, efficiënt, snel en dicht naast je staan zijn toch de zaken die je je wenst als klant, en dat hebben we bij Select salarisadviseurs absoluut gevonden!!”

Ellis Versteeg

Q Makelaars

“Wij hebben gekozen voor Select Salarisadviseurs omdat wij het fijn vinden persoonlijk contact te hebben. Wij hebben het meeste contact met Pascal Heijnen. Hij is erg kundig, kan ons met alle vragen helpen en neemt ons het werk rondom salarisverwerking uit handen. We maken ook gebruik van het salarisverwerkingspakket Loket. Bevalt ons erg goed, de collega’s kunnen daarin zelf alles raadplegen en zaken regelen zoals vrije dagen. Er is regelmatig contact met Pascal en hij is altijd behulpzaam en professioneel.”

Jorinda van der Weide

't Toverbosch

“Wij als startende, kleine onderneming hebben veel vragen, we moeten nog zoveel leren en uitpluizen. Het team van Select biedt, wat betreft onze personeelsadministratie, perfect wat wij nodig hebben. Zij hebben altijd snel antwoord op al onze vragen en voor ons het allerbelangrijkste: Als we er niet aan uit komen ervaren we geen drempel om nogmaals om uitleg te vragen. Precies wat wij nodig hebben!”

Jolanda de Wit

Lips Stables

“Via de gezamenlijke interesse in de paardensport zijn wij in contact gekomen met Herwin Braat van Select Salarisadviseurs. De persoonlijke aanpak van Select spreekt ons erg aan. Deskundig advies, behulpzaam en snelle verwerking van de gegevens. Op advies van Herwin, maken wij ook gebruik van het salarisverwerkingspakket Loket waarin de benodigde gegevens zowel voor ons als voor onze medewerkers goed toegankelijk zijn.”

Jean-Paul Kuijpers

RB-Media

“Een jaar geleden besloten we dat het tijd was voor een nieuwe adviseur. Een adviseur die wist wat we nodig hebben en die deel uit zou maken van ons team. Deze zoektocht bracht ons bij veel partijen, de één nog mooier dan de ander. De fantastische tools vlogen ons om de oren, the sky the limit. Maar dat was precies waar we niet naar zochten.

We zochten naar een vertrouwd geluid aan de andere kant van de lijn. Een plek waar iedere vraag gewoon een antwoord kreeg en waarbij we nooit ergens achteraan zouden moeten. Een plek waar het gewoon goed geregeld is.

Uiteindelijk vonden we deze plek bij select. Na een jaar kunnen we stellen dat we uitstekend op onze plek zitten in deze samenwerking.  “