VEILIG EN VERTROUWD UW SALARISADMINISTRATIE UITBESTEDEN
0165-743 009

Salarisadministratie uitbesteden via Select;
Veilig, vertrouwd en met vakkennis geregeld.

Select Salarisadviseurs biedt voor zowel individuele ondernemers als voor administratie- en accountantskantoren de mogelijkheid de salarisadministratie uit te besteden. Voor Select Salarisadviseurs maakt het geen verschil of u een holding bent met één werknemer of dat u een personeelsbestand heeft van 100 medewerkers welke verloond dienen te worden: Wij helpen u graag met de loonverwerking. 

Op welke wijze kan ik de loonadministratie uitbesteden?
De wijze van uitbesteding van de loonadministratie kan per klant verschillen. Bij sommige bedrijven is de wens dat de salarisadministratie volledig overgenomen wordt; een andere ondernemer heeft slechts behoefte aan advies. Van outsourcing tot het fungeren als helpdesk, alles is mogelijk. Select Salarisadviseurs kan de werkzaamheden eventueel uitvoeren bij de ondernemer op locatie.

In alle gevallen wordt de werkgever in staat gesteld om op een eenvoudige manier zijn loontechnische processen te beheersen. Uiteraard valt hieronder tijdige verwerking van salarisstroken. Maar ook automatisch inlezen van loonjournaalposten en koppelingen met diverse pensioenfondsen zijn mogelijk.

Loonverwerking via loonverwerkingspakket Loket.nl
Select Salarisadviseurs werkt met het online salarispakket Loket.nl. Dit pakket biedt voor zowel werkgever als werknemer digitale koppelingen. Een voorbeeld is dat de werkgever real time inzage heeft in zijn salarisadministratie. Voor meer informatie over ons online loonverwerkingspakket, klik hier. Al met al is Loket het volledige pakket voor de loonverwerking om de werkgever te ontzorgen en de werknemer eenvoudig te informeren over zijn salaris.

Kosten uitbesteden van de salarisadministratie
Select Salarisadviseurs kent een heldere kostenstructuur. Voor gebruikmaking van loonverwerkingspakket Loket.nl betaalt u eenmalig een bedrag voor inrichtingskosten en een vast bedrag per strook (per loonperiode). Voor advieswerkzaamheden wordt vooraf een tarief afgesproken.

Over Select Salarisadviseurs
Wij zijn gevestigd in Etten-Leur en werken voor zowel individuele ondernemers als voor administratie- en accountantskantoren. Met name in de regio (West-) Brabant, in plaatsen zoals Roosendaal, Breda en Etten-Leur, hebben wij onze naam reeds gevestigd als partner op het gebied van: salaris- en loonverwerking en salarisadministratie outsourcen.

Meer weten? Neem contact met ons op
Wilt u meer informatie en advies over het uitbesteden van salarisadministratie? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of onderstaande contactgegevens:

Telefoon: 0165 – 743 009
E-mail: info@selectsalarisadviseurs.nl

Direct contact met onze adviseurs?

Bel 0165-743009
E-mail info@selectsalarisadviseurs.nl

Waarom kiest u voor Select:

• Persoonlijke karakter en benadering
• De beste prijs-kwaliteit verhouding
• Landelijk actief in meerdere sectoren
• Professioneel en transparant

Bel me terug

Naam
Telefoon
Bedrijfsnaam (optioneel)WIE ZIJN WIJ

PASCAL

pascal@selectsalarisadviseurs.nl
Mobiel: 06 233 051 23
Telefoon: 0165 743 009

HERWIN

herwin@selectsalarisadviseurs.nl
Mobiel: 06 104 634 26
Telefoon: 0165 743 009

ZIJ GINGEN U VOOR

Enkele referenties