hrm4.jpg

Wie kan me ondersteunen bij werving en selectie van personeel

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste kandidaat

Indien u regelmatig personeel aanneemt, weet u als geen ander hoeveel tijd het kost om de vacaturetekst op te stellen, de vacature te plaatsen op diverse sites en te verspreiden via netwerken. Select Salarisadviseurs kan dit volledig voor u uit handen nemen. Omdat werving en selectie voor iedere functie anders is en de behoefte voor iedere werkgever ook anders is, is dit maatwerk. We nemen graag de behoefte met u door en stellen vervolgens een offerte op.

De HRM specialisten van Select Salarisadviseurs kunnen u ondersteuning bieden

Wij hebben kennis, expertise en ruime praktijkervaring, waardoor u uw HRM zaken veilig uit handen kunt geven. Bovendien kunt u één van onze HRM adviseurs inhuren voor een bepaald project of voor vervanging.

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komt veel kijken. Van het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het verwerken van personeelsmutaties tot salarisverwerking. En dan hebben we het nog niet over de begeleiding bij (dreigend) langdurig verzuim, werving en selectie en het voeren van jaargesprekken of functionerings- en beoordelingsgesprekken. Gelukkig heeft u met Select Salarisadviseurs een goede partner in handen die u volledig kan ontzorgen op HRM gebied. We leggen de mogelijkheden graag aan u uit.

HRM

Vragen? Wij helpen u graag verder

Wij werken voor zowel individuele ondernemers als voor administratie- en accountantskantoren. Met name in de regio (West-)Brabant  hebben wij onze naam reeds gevestigd als partner op het gebied van salaris- en loonverwerking.

0165 - 743 009 info@selectsalarisadviseurs.nl