istock-1157633068.jpg

Waar kan ik de salarisadministratie van mijn huisartsenpraktijk onderbrengen

Select Salarisadviseurs, ervaren in de sector Zorg en Welzijn

Select Salarisadviseurs heeft de specialisten op het gebied van de sector Zorg en Welzijn in huis zodat u met een gerust hart uw salarisadministratie geheel of gedeeltelijk aan ons kunt uitbesteden.

Op welke wijze kan ik de loonadministratie uitbesteden?

Wij verzorgen voor verschillende zorginstellingen de gehele salarisadministratie. Voorbeelden hiervan zijn huisartsenpraktijken, ziekenhuizen en kinderopvanginstellingen. 

De werkgever wordt in staat gesteld om op een eenvoudige manier zijn loontechnische processen te beheersen. Tijdige verwerking van salarisstroken, automatisch inlezen van loonjournaalposten en koppelingen met diverse pensioenfondsen zijn een pre. Daarnaast bieden wij middels ons online salarispakket de digitale koppeling voor werknemers om online salarisstroken, jaaropgaven en verlofoverzichten op te kunnen vragen. Al met al is dit het volledige pakket om de werkgever te ontzorgen.

Loonverwerking via loonverwerkingspakket Loket.nl

Select Salarisadviseurs maakt voor de salarisverwerking, de kern van haar activiteiten, gebruik van het online salarispakket Loket.nl. Dit pakket kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid en biedt voor zowel werkgever als werknemer digitale koppelingen. Een voorbeeld is dat de werkgever real time inzage heeft in zijn salarisadministratie. Loket is het volledige pakket voor de loonverwerking om de werkgever te ontzorgen en de werknemer eenvoudig te informeren.

Door de salarisadministratie efficiënter in te regelen houdt u meer tijd over om aandacht te besteden aan wat echt belangrijk is, de zorg.

Salarisadministratie

Vragen? Wij helpen u graag verder

Wij werken voor zowel individuele ondernemers als voor administratie- en accountantskantoren. Met name in de regio (West-)Brabant  hebben wij onze naam reeds gevestigd als partner op het gebied van salaris- en loonverwerking.

0165 - 743 009 info@selectsalarisadviseurs.nl