juridisch2.jpg

Wie kan voor ons bedrijf een arbeidsovereenkomst opstellen

Een goede arbeidsrelatie start met een goede arbeidsovereenkomst

Een nieuwe werknemer, maar dan. Klopt de arbeidsovereenkomst (nog) wel en volgen we de afspraken over arbeidsvoorwaarden conform de cao of de wet? Vragen die we aan onze juridisch adviseur stellen. Hij is gespecialiseerd in arbeidsrecht en zorgt voor een goede arbeidsovereenkomst. Hij bekijkt of de arbeidsovereenkomst aan alle eisen voldoet en u kunt met uw vragen of de vragen van de nieuwe werknemer bij hem terecht.

Als het anders loopt dan gehoopt of verwacht

Naast het opstellen van arbeidsovereenkomsten kunt u bij hem terecht voor juridisch advies op het gebied van arbeidsrecht. Mocht het met een (nieuwe) werknemer niet zo lopen als u samen gedacht had, dan kan hij u deskundig adviseren over de mogelijkheden om tot beëindiging van het dienstverband over te gaan. Advisering en begeleiding om mogelijk toekomstige problemen en discussies te voorkomen, zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen.

 

Juridisch advies

Vragen? Wij helpen u graag verder

Wij werken voor zowel individuele ondernemers als voor administratie- en accountantskantoren. Met name in de regio (West-)Brabant  hebben wij onze naam reeds gevestigd als partner op het gebied van salaris- en loonverwerking.

0165 - 743 009 info@selectsalarisadviseurs.nl