pascalenherwinaangepast.jpg

Wij zijn select salarisadviseurs

Waarom kiest u voor Select Salarisadviseurs

• Persoonlijke karakter en benadering
• De beste prijs-kwaliteit verhouding
• Landelijk actief in meerdere sectoren
• Professioneel en transparant

Ons team

Zonder team geen Select Salarisadviseurs. Op onze teampagina ziet u de gezichten van onze mensen met wie u via mail of telefonisch contact heeft.

Bekijk ons team

Hoe het allemaal begon: de start van Select Salarisadviseurs

Inmiddels bestaat Select Salarisadviseurs al een aantal jaren en zijn we een gevestigde naam geworden binnen de accountancy- en MKB-branche in West-Brabant. Daar zijn we trots op! Maar hoe begon het eigenlijk?

Mede-oprichter van Select Salarisadviseurs is Pascal Heijnen. In november 2011 werkte Pascal al voor zichzelf. Hij deed interim opdrachten bij accountantskantoren om het salarispakket “Loket” te implementeren. Dit was heel interessant, maar het betekende ook vaak en ver reizen. Om een betere balans te krijgen tussen werk en privé is hij met een compagnon gestart met een tweede bedrijf: Select Salarisadviseurs.

Select Salarisadviseurs was van begin af aan meteen voorzien van een groot aantal klanten, waaronder enkele accountantskantoren. Hierdoor is Pascal zich volledig op Select Salarisadviseurs gaan richten en heeft de interim opdrachten afgebouwd.

In het jaar 2013 is de huidige compagnon Herwin Braat parttime bij Select Salarisadviseurs komen werken. Omdat Select Salarisadviseurs bleef groeien, heeft Herwin besloten op 1 januari 2014 voltijds toe te treden als vennoot.

Al snel bleek er meer dan genoeg werk te liggen. Inmiddels telt “Select”, naast Pascal en Herwin, een beloningsadviseur, drie salarisadministrateurs en een office manager. Daarnaast worden zij ondersteund door een vaste groep externen op diverse vakgebieden: HR Management, juridisch advies en management ondersteuning.

Select Salarisadviseurs houdt zich vooral bezig met salarisverwerking van bedrijven en klantenportefeuilles van accountantskantoren. Wij adviseren tevens bedrijven op het gebied van HRM en arbeidsrecht.

Select staat voor: makkelijk benaderbaar, flexibel, servicegericht,  proactief waarbij de klant altijd centraal staat. Ons belangrijkste doel is om onze klanten tevreden te houden en dezelfde service te kunnen aanbieden. 

Wat kunnen wij voor u betekenen

Vragen? Wij helpen u graag verder

Wij werken voor zowel individuele ondernemers als voor administratie- en accountantskantoren. Met name in de regio (West-)Brabant  hebben wij onze naam reeds gevestigd als partner op het gebied van salaris- en loonverwerking.

0165 - 743 009 info@selectsalarisadviseurs.nl