Referenties

De referentie: zelfst.naamw. (v.) Verbuigingen: referentie|s (meerv.) persoon die bereid is (gunstige) inlichtingen over je te geven.

Op deze pagina vind je enkele referenties van onze klanten. Heb je na het lezen van onderstaande referenties nog vragen? Neem dan contact met ons op!

"We zochten naar een vertrouwd geluid aan de andere kant van de lijn. Een plek waar iedere vraag een antwoord kreeg en waarbij we nooit ergens achteraan zouden moeten. Een plek waar het gewoon goed geregeld is."
Jean-Paul Kuijpers, RB-Media
"Via de gezamenlijke interesse in de paardensport zijn wij in contact gekomen met Herwin Braat van Select Salarisadviseurs. De persoonlijke aanpak van Select spreekt ons erg aan. Deskundig advies, behulpzaam en snelle verwerking van de gegevens. Op advies van Herwin maken wij ook gebruik van het salarisverwerkingspakket Loket waarin de benodigde gegevens zowel voor ons als voor onze medewerkers goed toegankelijk zijn."
Jolanda de Wit, Lips Stables
"Wij als startende, kleine onderneming hebben veel vragen, we moeten nog zoveel leren en uitpluizen. Het team van Select biedt, wat betreft onze personeelsadministratie, perfect wat wij nodig hebben. Zij hebben altijd snel antwoord op al onze vragen en voor ons het allerbelangrijkste: als we er niet aan uit komen ervaren we geen drempel om nogmaals om uitleg te vragen. Precies wat wij nodig hebben!"
Jorinda van der Weide, 't Toverbosch
"Wij hebben gekozen voor Select Salarisadviseurs omdat wij het fijn vinden persoonlijk contact te hebben. Wij hebben het meeste contact met Pascal Heijnen. Hij is erg kundig, kan ons met alle vragen helpen en neemt ons het werk rondom salarisverwerking uit handen."
Ellis Versteeg, QMakelaars
"Professioneel, efficiënt, snel en dicht naast je staan zijn toch de zaken die je je wenst als klant, en dat hebben we bij Select Salarisadviseurs absoluut gevonden."
Peter Fluiter, Pandor

zij kozen al voor
select salarisadviseurs

RB-Media
Lips Stables
't Toverbosch
QMakelaars
Pandor

Vragen? Wij helpen u graag verder

Wij werken voor zowel individuele ondernemers als voor administratie- en accountantskantoren. Met name in de regio (West-)Brabant  hebben wij onze naam reeds gevestigd als partner op het gebied van salaris- en loonverwerking.

0165 - 743 009 info@selectsalarisadviseurs.nl