VEILIG EN VERTROUWD UW SALARISADMINISTRATIE UITBESTEDEN
0165-743 009

Maak kennis met ons team

Deze deskundige professionals staan voor u klaar

Pascal Heijnen

1451

Directeur

Na 13 jaar in loondienst te hebben gewerkt in de accountancy en de uitzendbranche, is Pascal in 2012 gestart met Select Salarisadviseurs.

Pascal beschikt over heel veel ervaring op het gebied van salarisverwerking, maar heeft juist zijn sporen verdiend voor ondernemers op het brede terrein van loonadvisering.

Herwin Braat

1449

Directeur

Herwin is gedurende 10 jaar als salarisadministrateur en later beloningadviseur werkzaam geweest bij een middelgroot accountantskantoor. Hierna heeft Herwin 7 jaar een leidinggevende salarisadministratie functie vervult bij een organisatie die diensten verleent aan zorgprofessionals in de eerstelijns gezondheidszorg. Per 1 januari 2014 heeft hij de stap gemaakt naar zelfstandig ondernemerschap als salarisadviseur bij Select.

Nikky Kuipers

1515

Salarisadministrateur

Sinds juli 2016 werk ik als Junior Salarisadministrateur bij Select Salarisadviseurs. Hiervoor heb ik de opleiding MBO niveau 4 Bedrijfs- en Salarisadministratie gedaan. Deze opleiding volgde ik in Dordrecht op het DaVinci College. Mijn stage voor deze opleiding heb ik gelopen bij Select Salarisadviseurs.

Edwin Leidelmeijer

1503

Salarisadministrateur

Edwin is na zijn studie Bedrijfseconomie gedurende 8 jaar werkzaam geweest in de eerstelijns gezondheidszorg, waarbij hij o.a. met Herwin heeft samengewerkt op de salarisadministratie. Verder heeft hij binnen dezelfde organisatie ervaring opgedaan op het gebied van processen, begroten, financiële berekening en rapportage. Zijn motto is dat (bijna) ‘alles is op te lossen met MS Excel‘.

Per mei 2018 is hij als salarisadministrateur begonnen bij Select. Hoewel nog nieuw in dit vakgebied, gebruikt hij zijn eerder opgedane ervaring en leergierigheid om te ondersteunen waar mogelijk.

Piet Beenakkers

2031

Beloningsadviseur

Piet is al meer dan 35 jaar werkzaam op het gebied van het inrichten van salarisadministraties, de salarisverwerking en advies. Als salarisadministrateur, beloningsadviseur en als leidinggevende is hij ruim 25 jaar in dienst geweest bij een groot landelijk accountskantoor en daarna in dezelfde rol bij een middelgroot accountantskantoor.

Per 1 mei 2019 is Piet in dienst getreden bij Select Salarisadviseurs. Piet is een adviseur in de breedste zin van het woord en een aanspreekpunt voor alle personele zaken en vragen omtrent de salarissoftware Loket.nl.

Karin Wagemakers

2017

Office Manager

Per 1 september 2020 mag ik deel uitmaken van het team bij Select Salarisadviseurs. Ik heb ruim 25 jaar ervaring als secretaresse en administratief medewerker, ik ontzorg achter de schermen.

Willem Heijmans

2015

Stagiair

Sinds augustus 2019 doe ik de opleiding bedrijfsadministratie op het curio in Roosendaal. Bij deze opleiding moeten we in het tweede jaar een halfjaar stage lopen bij een bedrijf waarin dit wordt toegepast. Ik loop sinds augustus 2020 stage bij Select Salarisadviseurs.

Partners & Samenwerkingen

Wij werken samen met:

Theun Lauwen

2005

Juridisch adviseur

Sinds enige tijd wordt Select Salarisadviseurs op juridisch gebied ondersteund door Theun. Theun is circa 8 jaar als jurist werkzaam geweest binnen de accountancy en heeft in 2016 de overstap gemaakt naar het zelfstandig ondernemerschap en is een juridisch advieskantoor gestart. In de dagelijkse praktijk adviseert en begeleidt hij ondernemers (met name MKB) op diverse gebieden waaronder het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, huurrecht en algemeen contractenrecht.

Binnen Select Salarisadviseurs houdt hij zich met name (of voornamelijk) bezig met het arbeidsrecht waaronder het opstellen van arbeidsovereenkomsten, personeelshandboeken, CAO-vraagstukken, ontslag etc. Door zijn uitgebreide kennis en werkervaring is Theun een welkome aanvulling en versterking van het team van Select Salarisadviseurs.

Mireille Westervoorde

2171

Samenwerkingspartner

Mireille is na haar studie bedrijfskunde en arbeids- en organisatiepsychologie 16 jaar werkzaam geweest als adviseur HR in de eerstelijns gezondheidszorg waarbij zij met Herwin en Edwin heeft samengewerkt. Ze heeft ervaring opgedaan met de reguliere HR werkzaamheden, maar ook met organisatieverandering zoals een fusie of reorganisatie, het opstellen van beleidsplannen en arbeidsvoorwaardenreglementen, functiebeschrijvings- en waarderingssystematiek en talentmanagement.

Daarnaast heeft zij ervaring met het implementeren van tijdsregistratiesystemen en personeelsinformatiesystemen; ervaring die voor Select Salarisadviseurs B.V. in het gebruik van Loket handig is. Per oktober 2020 is Mireille verbonden aan Select Salarisadviseurs B.V. Hoewel het vakgebied van de salariëring nieuw voor haar is, gebruikt zij haar eerder opgedane ervaring om te ondersteunen waar mogelijk.