VEILIG EN VERTROUWD UW SALARISADMINISTRATIE UITBESTEDEN
0165-743 009

Maak kennis met ons team

Deze deskundige professionals staan 24/7 voor u klaar

Pascal Heijnen

28

Eigenaar Select Salarisadviseurs

Na 13 jaar in loondienst te hebben gewerkt in de accountancy en de uitzendbranche, is Pascal in 2012 gestart met Select Salarisadviseurs.

Pascal beschikt over heel veel ervaring op het gebied van salarisverwerking, maar heeft juist zijn sporen verdiend voor ondernemers op het brede terrein van loonadvisering.

Herwin Braat

343

Eigenaar Select Salarisadviseurs

Herwin is gedurende 10 jaar als salarisadministrateur en later beloningadviseur werkzaam geweest bij een middelgroot accountantskantoor. Hierna heeft Herwin 7 jaar een leidinggevende salarisadministratie functie vervult bij een organisatie die diensten verleent aan zorgprofessionals in de eerstelijns gezondheidszorg. Per 1 januari 2014 heeft hij de stap gemaakt naar zelfstandig ondernemerschap als salarisadviseur bij Select.

Nikky Kuipers

1081

Salarisadministrateur

Sinds juli 2016 werk ik als Junior Salarisadministrateur bij Select Salarisadviseurs. Hiervoor heb ik de opleiding MBO niveau 4 Bedrijfs- en Salarisadministratie gedaan. Deze opleiding volgde ik in Dordrecht op het DaVinci College. Mijn stage voor deze opleiding heb ik gelopen bij Select Salarisadviseurs.

Edwin Leidelmeijer

1313

Salarisadministrateur

Edwin is na zijn studie Bedrijfseconomie gedurende 8 jaar werkzaam geweest in de eerstelijns gezondheidszorg, waarbij hij o.a. met Herwin heeft samengewerkt op de salarisadministratie. Verder heeft hij binnen dezelfde organisatie ervaring opgedaan op het gebied van processen, begroten, financiële berekening en rapportage. Zijn motto is dat (bijna) ‘alles is op te lossen met MS Excel‘.

Per mei 2018 is hij als salarisadministrateur begonnen bij Select. Hoewel nog nieuw in dit vakgebied, gebruikt hij zijn eerder opgedane ervaring en leergierigheid om te ondersteunen waar mogelijk.

Partners & Samenwerkingen

Wij werken samen met:

Peter van Alten

1069

Juridisch adviseur

Sinds medio 2016 werk ik samen met Select Salarisadviseurs, Herwin en Pascal. Het voelde meteen vertrouwd. Als ik Select mag omschrijven, komen er twee woorden naar voren. Deskundigheid en No Nonsense. Dat past naar mijn idee echt heel goed bij Select.

Marcella Hellemons

266

Office Manager

Om ervoor te zorgen dat het team van Select Salarisadviseurs zich alleen maar bezig hoeft te houden met de kerntaken, worden zij sinds 2014 parttime ondersteund door Marcella. Door haar ruime werkervaring zorgt zij ervoor dat de interne organisatie van Select Salarisadviseurs op rolletjes loopt. Indien bij klanten van Select Salarisadviseurs behoefte bestaat aan ondersteuning, bestaat de mogelijkheid Marcella hiervoor in te schakelen.