VEILIG EN VERTROUWD UW SALARISADMINISTRATIE UITBESTEDEN
0165-743 009

Salarisadministratie

Salarisadministratie zoals het hoort

De werkgever wordt in staat gesteld om op een eenvoudige manier zijn loontechnische processen te beheersen. Tijdige verwerking van salarisstroken, automatisch inlezen van loonjournaalposten en koppelingen met diverse pensioenfondsen zijn een pre. Daarnaast bieden wij middels ons online salarispakket de digitale koppeling voor werknemers om online salarisstroken, jaaropgaven en verlofoverzichten op te kunnen vragen. Al met al is dit het volledige pakket om de werkgever te ontzorgen.

Select Salarisadviseurs biedt voor zowel individuele ondernemers als voor administratie- en accountantskantoren de mogelijkheid de salarisadministratie uit te besteden. Dit kan van volledige outsourcing tot het fungeren van een helpdeskfunctie… Lees meer »

Contact
Salarisadmin_105421988
 

Human resource Management

HRM als hart van uw bedrijf

Het salarispakket waar Select Salarisadviseurs mee werkt, biedt legio mogelijkheden om het HR management te optimaliseren. Alle modules zijn separaat af te nemen.

Select Salarisadviseurs werkt nauw samen met HR ACTivities. HR Activities is gespecialiseerd in personeelsadvies en strategisch bedrijfsadvies in de agrarische sector en het midden- en klein bedrijf

Een samenwerking met HR ACTivities kenmerkt zich door het acteren met de ondernemer en het activeren van zijn personeel met als doel verdere ontwikkeling en (winstgevende) groei van de onderneming. De aanpak van HR ACTivities … Lees meer »

Contact
HRM_128200316
 

Juridisch advies

Alleen als het écht nodig is

Select Salarisadviseurs levert de ondernemer meerwaarde door het geven van (juridisch) advies en het creëren van maximale kostenbeheersing. We zijn specialisten in adviseren op het gebied van salarissen, arbeidsrecht, sociale verzekeringen en loonbelasting. Hierbij valt te denken aan: vragen op het gebied van arbeidsrecht (arbeidsovereenkomsten, ontslag, cao-geschillen), premies, loonbelasting, beloningsvraagstukken.

Bij het voeren van een salaris- en personeelsadministratie, is het van belang dat alles goed geregeld is conform wet- en … Lees meer »

Contact
Juridisch_56966650
 

loket.nl

Regel zelf uw eigen zaken

Select Salarisadviseurs maakt voor de salarisverwerking, de kern van haar activiteiten, gebruik van een online salarispakket. Welbewust heeft Select Salarisadviseurs hiervoor gekozen. Dit pakket kenmerkt zich  door de gebruiksvriendelijkheid.

Dit systeem kent ook diverse HRM modules, zoals verlof, loonkosten en ziekteverzuim.

Select Salarisadviseurs biedt ondernemers, maar ook administratie-/accountantskantoren de mogelijkheid om van dit professionele pakket gebruik te maken. Select Salarisadviseurs is in staat om op de achtergrond uw salarisadministratie op deskundige manier te ondersteunen. De salarisadministratie van de klant wordt ingericht overeenkomstig de bedrijfstak waarin zij actief zijn. Er wordt voortdurend op toe gezien dat veranderingen in wet- en regelgeving direct worden doorgevoerd

Er zijn nog meer mogelijkheden met betrekking tot ons online salarispakket. Wat dacht u van de volgende tools:

  • ESS module: de werknemer kan zelf de loonstrook en jaaropgave downloaden;
  • Verlofmodule: werkgever kan op een gebruiksvriendelijke manier verlofregistratie bijhouden.
  • Dossiervorming: in het systeem kunnen verschillende personeelsdocumenten in de vorm van een PDF worden opgeslagen. Uw digitaal dossier is compleet;
  • Beoordelingsmodule: de werkgever kan de beoordelingsgesprekken via het systeem vastleggen en beheren.

Via de ESS module kan de werknemer zelf inzicht krijgen in alle bovengenoemde modules.

Contact
Loket