VEILIG EN VERTROUWD UW SALARISADMINISTRATIE UITBESTEDEN
0165-743 009

HRM modules optimaliseren via Select;
HRM als hart van uw bedrijf.

Het salarispakket Loket.nl waar Select Salarisadviseurs mee werkt, biedt legio mogelijkheden om het HR management te optimaliseren. Denk hierbij aan HRM modules zoals een verlofmodule, een verzuimmodule en een systeem voor beoordelingen of verstrekkingen. Met de dossiervormingsmodule Qwoater, welke in Loket.nl geïmplementeerd is, kunnen eenvoudig digitale dossiers worden opgebouwd. Alle HRM modules zijn separaat af te nemen. Ook hierbij hanteert Select Salarisadviseurs een heldere kostenstructuur.

HRM consultants: HR ACTivities
Daarnaast werkt Select Salarisadviseurs nauw samen met HRM consultants HR ACTivities. Gespecialiseerd in personeelsadvies en strategisch bedrijfsadvies in de agrarische sector en het midden- en klein bedrijf.

Optimaliseren van HRM
Een samenwerking met HR ACTivities kenmerkt zich door het acteren met de ondernemer en het activeren van zijn personeel met als doel verdere ontwikkeling en (winstgevende) groei van de onderneming. De aanpak van HR ACTivities is erop gericht de ondernemer te doen ontwikkelen in het management van de onderneming. De groei van de ondernemer is de groei van de onderneming.

Samen met de ondernemer wordt teruggegaan naar de basis en wordt gekeken naar het fundament van de organisatie. Van daaruit wordt een beleid geformuleerd, dat de komende jaren richting geeft aan de gewenste organisatiedoelstellingen. Vervolgens wordt het beleid vertaald naar het menselijk potentieel. HR Activities geeft structuur aan de communicatie richting het personeel, biedt duidelijkheid in doelen en verwachtingen en maakt duidelijk welk gedrag wenselijk is binnen de organisatiecultuur. Door het structureren en professionaliseren van het personeelsbeleid ontstaat er rust en ruimte om de organisatie verder te ontwikkelen.

Over Select Salarisadviseurs
Wij zijn gevestigd in Etten-Leur en werken voor zowel individuele ondernemers als voor administratie- en accountantskantoren. Met name in de regio (West-) Brabant, in plaatsen zoals Roosendaal, Breda en Etten-Leur, hebben wij onze naam reeds gevestigd als partner op het gebied van HRM consultancy en salaris- en loonverwerking.

Meer weten? Neem contact met ons op
Wilt u meer informatie en advies over het optimaliseren en inzetten van HRM modules? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of onderstaande contactgegevens:

Telefoon: 0165 – 743 009
E-mail: info@selectsalarisadviseurs.nl

Bel me terug

Naam
Telefoon
Bedrijfsnaam (optioneel)